HesteWiki: Alt ligner mad for en sulten hest

Alt ligner mad for en sulten hest

Hesten er maskotternes farligste dyr, da heste er altædende – og tror alt, der kommer i nærheden, er æbler. Hesten er omnivor, ligesom mennesker, så den kan både spise kød og planter. Den foretrækker dog kød, selvom den ofte tror, det bare er et æble, den får fat i.

Mange fodboldklubber vælger et rovdyr som maskot, og der findes eksempler på isbjørne, løver, tigre også en enkelt ulv. Randers FC har valgt rovdyret ‘hesten’.

Det er for alle parter uklart, hvad for eksempel løver, tigre og isbjørne har at gøre i branchen. Man kan stille store spørgsmål til disse dyrs evner med bolde, og isbjørnen fra AGF er tydeligvis forvirret over, hvad den laver på banen.

De andre klubber kunne lige så godt alle have valgt signalkrebs som maskotter, for de blå heste fra Randers FC er altædende:

“Er det en løve?!? Haps! Jeg troede, det var et æble! En tiger siger du? Nej, det ligner altså et æble. En isbjørn? Nej, det ligner signalkrebs. Haps, haps, haps!”

Signalkrebs er en invasiv dyreart, der udkonkurrerer den hjemmehørende art flodkrebsen, og derfor opfordrer Hestetifo.dk alle til at hjælpe med at hindre spredningen fra Alling Å, hvor den lige nu er udbredt.

Signalkrebs kan for eksempel koges i øl og dild (for eksempel Blå Thor, red.), hvilket vores lokale helt Jørgen Skouboe har demonstreret i tv-programmet ‘Nak og Æd’ sammen med ham kokken med det underlige københavnerhår.

De Blå Hestes fodertrug på Viborgvej er, ifølge den awesome tidligere fodboldspiller og nuværende hestespejder/chefscout Mads Agesen, en herlig buffet. Det er selvfølgelig kun i hverdagen, de spiser af den. På kampdage er det hele Superligaen, der er De Blå Hestes buffet. Haps! Haps! Haps!

Randers FC’s blå heste spiser sig gennem hele Superligaen

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *