Bolden er rund: Nu afgøres det, om Thomasberg bliver i RFC

Bolden er rund, og derfor kan alt ske. Eller ikke ske.

“Bolden er rund” er analyser fra HESTETIFO, der gør det helt klart, hvad der sker, eller måske slet ikke sker alligevel. Det er analysen, du kun kan være enig i.

Der er i disse dage forhandlinger mellem Randers FC, AaB og Thomasberg. Det kan også være med deltagelse fra Thomasbergs agent, AaBs advokat, folk der er ansat i forskellige funktioner og måske også andre, det være sig familiemedlemmer, venner eller bekendte. Det er også muligt, at disse ikke deltager, hvis konferencebordet måske kun har plads til for eksempel 8 eller 10 personer.

Knasterne kan handle om løn, hvor der kan være forskelle mellem Thomas Thomasbergs nuværende kontrakt hos Randers FC – og den han bliver tilbudt i AaB eller i en potentiel anden fremtidig klub, der kan være med i overvejelserne. Det kan også være, at en mulig alternativ fremtidig arbejdsgiver ikke bliver tænkt med. Måske betyder beløbet ikke noget.

Prestige og fremtid

Det er også en overvejelse, hvilken klub der er det bedste sted at være, hvis Thomas Thomasberg har ambitioner om at komme til en endnu større klub end Randers FC, hvilket nødvendigvis må være en klub i udlandet. På den anden side er det ikke sikkert, at den overvejelse betyder mere end andre overvejelser i denne henseende.

Hvis Thomas Thomasberg skifter klub her i januar, så kommer han ikke til at spille de to kampe mod Leicester, der til daglig huserer i den bedste engelske række. Hvis han derimod bliver i Randers FC minimum februar ud, så skal han stå i spidsen for Randers FC i prestigekampene i Conference League. Det betyder derfor noget, om han skifter klub eller bliver.

Det er meget muligt, at Thomas Thomasberg ikke er træner for Randers FC denne sæson ud, men det kan også være, at han bliver i klubben.

Bolden er rund – alt kan ske.

‘Bolden er rund’ er analysen, hvori alt kan ske. Eller ikke sker alligevel.