Hestespark er cocktail’ern alle taler om

‘Hestespark’ er en cocktail, der ikke sådan er til at overse. Den er flot ‘udebaneorange’, ja nogle der kan huske 2006 vil endda sige ‘pokalorange’, og den indeholder alt det gode fra Randers: Tacklinger, energi og driblinger – i en 4-4-2-opstilling.

Opskriften på den nye superligaplage er nu tilgængelig for alle!

Opskrift:

4 dele “energi” (Blå Thor)

Blå Thor er fyldt med kulhydrater. På det gamle Thorbryggeri kunne man læse en frise: “Øl, det læsker og nærer – mens vin og spiritus din krop fortærer”. Der er nu spiritus i denne drink alligevel.

Yderligere præsentation af Blå Thor burde ikke være nødvendig.

4 dele “tacklinger” (Thor Passion)

Denne legendariske Thor-sodavand indeholder “smag af passionsfrugt”, hvilket betyder, at den aldrig har været i nærheden af passion, altså frugten. Derimod har den masser at gøre med “passion”, altså lidenskab, og derfor hører den til i en rigtig Randers-cocktail.

2 dele “driblinger” (Æblebrændevin)

Alt ligner æbler for en sulten hest, så derfor æder Randers FC modstanderne – som var de æbler. De destillerede æbler til din ‘Hestespark’-cocktail kan købes ved ‘Cold Hand Winery’, som er én af Danmarks absolut bedste frugtvinsproducenter. Deres “Masculine” er meget passende til din drink, men da den er dyrere end de fleste cocktail-spirituosa, kan den i stedet udskiftes med en Calvados fra Normandiet.

Der er også andre slags spiritus med smag af æble, og i Østrig/Tyskland laver de for eksempel ‘Obstler’. Prøv dig frem. Det skal smage af æble – og der skal være procenter i.

‘Hestespark’ i aftenlyset

Anmelderne siger…

“Det er ikke decideret dårligt” (stor ros på jysk!)

“Thor Passion får det hele til at glide ned”

“Jeg kan faktisk godt li’ den”

“Det giver lidt bund, den æblebrændevin”

“Man kan ikke identificere øllen i den”

“Der er ikke så meget eftersmag, den er sådan lidt vand til sidst”

“Den går fint med sol og varme… Her på en kølig aften på terrassen”

“Hestesparket kommer, fordi én ikke er nok”

“Det er faktisk en udmærket drink, når alt kommer til alt”

“Nej tak, jeg er ikke interesseret i at smage den cocktail, kære genbo, og vi behøver ikke at få flasken med æblesprut igen, for vi bryder os ikke om den”