Krikke udtaler: “På tide Ååårhus bidrager”

HESTETIFO har lavet en voxpop og fundet "Krikke", der gerne vil udtale sig.

Der er i denne uge kommet nye informationer om det kommende nye stadion i Ååårhus, der kommer til at ligge, hvor der i dag ligger et vindblæst atletikstadion. I den anledning har HESTETIFO.dk lavet en voxpop, hvor vi nede i Storegade er stødt på ‘Krikke’, der er fan af De Blå Heste.

Krikke ryster på hovedet, så skyklapperne blafrer, og ser helt opgivende ud: “Jeg håber, det bliver flot. Det er på tide, at Ååårhus bidrager. Det kan ikke passe, at det kun er besøgende klubber, der skal bidrage til, at der er noget at se på i Åååårhus. Alt foregår så langt væk, at man ikke kan se, om det er håndbold eller stangspring, der foregår, men da Randers FC er på besøg, så må det jo være fodbold.”

Der er nu kommet beløb på, og seks forskellige arkitekter skal komme med bud på et stadion i prisklassen 585 millioner kroner, hvilket får Krikke til at undre sig: “Hvis jeg kender Ååårhus ret, så får den bygning 40 etager og afspejler mindreværdskomplekser overfor byens eget domkirketårn”, udtaler Krikke forbavset og fortsætter: “Har de tænkt sig, at skulle spille vertikal fodbold? Skal man kun kunne score med højdere?! I Ååårhus er der kun håbløs byplanlægning.”

Krikke er selv ivrig fodboldfan, hvor han har sin faste plads på Randers Stadion. Her er det ifølge Krikke helt tydeligt, hvad det handler om: “Her i Randers har vi et stadion, der sætter fodboldspillet i fokus. Ikke så meget pis. Der er bare god fodbold på Keføvs Park. Den mulighed har de selvfølgelig ikke i Ååårhus, for deres fodbold er lååårt”, forklarer Krikke, før han slår fast: “Der er en fodboldbane. Der er græs på. Man kan ikke nippe af en plastikbane, hvis man bliver lidt sulten efter bare lidt mere end en stadionplatte”.

Krikke trækker dog lidt i land: “Ååårhus bidrager selvfølgelig også med andet, nu og da… Dem der Hjørnebanden med jagthornet… De er da meget gode…”

HESTETIFO har lavet en voxpop og fundet “Krikke”, der gerne vil udtale sig.