Staldnyt: De blå heste er blå af kulde før kampen mod AaB

Det forlyder, at “De Blå Heste”, spillerne fra Randers FC, er ekstra blå i dag den 11. maj 2022, da de er totalt kolde i røven. “AaB? Nå, ja Aalborg ligger godt nok også i Jylland, men derudover siger klubben mig ikke så meget”, udtaler Lauenborg, inden han fortsætter: “Jeg har tænkt mig at tackle, lægge flødebolde – og måske endda score mål – præcis som jeg plejer”. Lauenborg er “our favorite bro”, så byen Randers har opkaldt en bro efter ham.

Tyske Björn Kopplin har spillet en del lokalopgør mod AaB, da han var i Hobro IF, men i dag skænker han det ikke en tanke: “Jeg har natürlich respekt for alle modstandere, aber det handler om vores eget spil og om at møde forberedte op”.

Kopplin er kendt for at være en gentleman og en helt igennem ‘likeable character’, selvom det gemmer sig bag fight og præcise hårde tacklinger. Eller som man siger på tysk: “Er ist ein schöner mand und er sieht auch schön aus” (det betyder så noget andet, men I forstår pointen, red.). Björn Kopplin er i øvrigt langt bedre til dansk, end #HESTETIFO er til tysk (det er så sandt nok, red.).

Fodboldmunken Thomas Thomas Thomas Thomasberg tager alle modstandere dybt seriøst, uanset hvor kold han ligeledes er, så Randers FC stiller forventeligt op i en 4-4-1-1 eller en 4-4-2. Det kommer meget an på, hvem der er tilgængelig i fronten. Det handler således mere om, hvad vi selv har af muligheder, frem for hvem vi spiller mod.

Fantomscoring – tal om smerten

Kampen begynder klokken 18.00 og vises på Keføvs Park Randers. Derudover kan den ses med nogle sekunders forsinkelse på TV3 Sport. Huske at slukke for notifikationer på din telefon, hvis du ser den på TV.

Vibrerer din telefon, når du står på stadion, så ER DER IKKE SCORET, før du ser det med dine egne øjne. Det er en #fantomscoring, du oplever i din lomme. Du behøver ikke nervøst at tjekke telefonen. Er du en idiot? Det er #HESTETIFO nogle gange.

Det er vigtigt, at vi tør bryde det tabu og tale om det. Hvor end du er: Prik lige den nærmeste person på skulderen og fortæl om sidste gang, du oplevede en fantomscoring.