Staldnyt: Randers FC med gigantisk transfer

Efter andre klubber har hentet store navne som Van der Vaart, Vagner Love, Max Meyer og Jack Wilshere til Superligaen, melder Randers FC sig nu på banen med en gigantisk transfer: Tarok skriver en kontrakt på halvandet år med De Blå Heste.

Tarok havde sine bedste år for nogle år siden, og har ikke konkurreret på højeste niveau i nogle år, men hurtigløberen er stadig en gigantisk transfer på cirka 450 kg, hvilket kan ses på præsentationsvideoen, hvor Tarok har lånt klubbens maskotkostume.

Lægetjekket tog lidt tid at få overstået, men sportsdirektør Søren P udtaler: “Da Tarok var allerbedst for 50 år siden, da var han nok landets hurtigste i sin kategori, og hvis han genfinder den speed og det ‘drev’ frem i banen, så vil han blive en stor gevinst, hvis vi til sidst i kampene skal gå efter omstillinger”.

Populær i medierne

Randers FC kan håbe på en del trøjesalg, for det vil formentlig være populært at have Tarok på ryggen. “Taroks popularitet fik et gevaldigt hop op, da filmen om ham kom ud, og det er klart, at vi også håber, vi når ud til flere kunder med denne transfer”, udtaler en anonym kilde i Randers FCs økonomiafdeling.

Randers FC forsøgte i forrige transfervindue at skrive kontrakt med ‘Wut-shi’, der har “Anders” som agent og er kendt fra dokumentaren ‘Krumme 2 – Stakkels Krumme’.

Nyheder og tips fra stalden