Voxpop med Krikke: “Jeg vil også ha’ kebab!”

HESTETIFO har lavet en voxpop og fundet "Krikke", der gerne vil udtale sig.

Ét af de forgangne ugers største temaer har været udvalget af foder på danske sta-john’er, og derfor er #HESTETIFO taget ned i Storegade for at lave en voxpop om emnet. Her mødte vi ‘Krikke’, der insisterede på at være med, selvom vi prøvede at gå forbi.

“Når jeg skal hjem fra Storegade, så har jeg altid købt kebab. Det har været en pita fra Downtown eller måske fra Kebab House eller måske en slice ét eller andet sted fra – Ikke?”, fortæller Hestekrikke, mens blikket bliver fjernt.

Jeres udsendte fra #HESTETIFO forsøger at snige sig væk, men nu bliver ‘Krikke’ klar i blikket igen: “Nu hørte jeg, at de der VATANSPOR havde fået kebab ved den der kamp i Ååååårhus, og så tænkte jeg, at sådan en udebaneoplevelse ville jeg også ha’! Udebanetur ligesom fest i Storegade! Det kunne da være fedt!”

“Hey, bliv lige, jeg har mere at sige: De der VATANSPOR har det tyrkiske flag i deres klublogo, det har jeg da bemærket, og så er det da lidt skørt, at de vil ha’ kebab, ikke? Det er da pizza-slice, der er fra Tyrkiet, Ikke?”

Mens #HESTETIFO overvejer at lave en #HesteWiki om fastfoods oprindelse, bliver tankerne afbrudt af ‘Krikke’: “Vi smagte den der Lyngbypølse ovre i København, ikke?, og den var altså slet ikke så god, som de påstår. Den er ret smagfuld, og der er to brød til, og det er fint nok, ikke? Men det er jo hverken en salatpizza eller en kebab, ikke? Så var det ret fedt, at nogen lavede det banner om kebab – Ikke?”

#HESTETIFO ville ikke lige afsløre, hvem der lavede det banner, så derfor skifter dagens voxpop i stedet emne:

#HESTETIFO: “Hvad tænker du om stillingen i dag?”

‘Krikke’: “Vi ligger nummer 1! Shå-lå-lå-lå-lå-lå…”

‘Krikke’ fortsætter ned ad Storegade, og vi gennemgår data fra gårdsdagens kamp i Lyngby:

KAMPDATA

Målscorer til 0-1 lige efter pausen: Gardin Lis

Målscorer til 0-2 på en friløber til tomt mål: Gardin Lis

Kvalitet af Lyngbypølse: 3/6

Stemning: Vanvittige scener!

Her er forsiden af samme banner med Gardin Lis fremad. Eller på italiensk: #ForzaGardinLis
‘Krikke’ optræder ikke på billedet.