Voxpop med Krikke: Pause i kampen mod ukrainske FC Oleksandria

HESTETIFO har lavet en voxpop og fundet "Krikke", der gerne vil udtale sig.

Randers FC har søndag den 6. februar spillet træningskamp mod ukrainske FC Oleksandria. HESTETIFO har lavet en voxpop, hvor vi nede på Storegade i pausen har fundet “Krikke”, der har set kampen via det streaming, som Randers FC har fået et tyrkisk produktionsselskab til at lave i samarbejde med Sparekassen Kronjylland.

“Det er helt mærkeligt, at spillerne kun kaster én skygge. Der plejer at være fire master med stadionlamper, så spillerne kaster fire skygger. Det var lidt forvirrende først, men det må være fordi, der kun er én sol,” forklarer Krikke.

“Når kameraet kom helt ud til venstre, når Randers angreb i første halvleg, så kunne man se, de havde lavet en overdækket tribune af et partytelt. Det er nok også fordi, der er en sol”, grunder Krikke og klør sig i hovedtøjet.

Krikke er dog ikke helt tilfreds med alt: “Der var en ret god kommentator, der var god til at tale de situationer igennem, der ikke kom i slow. Det er dejligt, at der endelig er en kommentator, der holder med os! Men så var der også ham den anden, der antydede, at der måske ikke skulle være dømt offside, da ukrainerne scorede i starten af kampen”.

Randers FC har den nye mand Hugo Andersson på banen, hvor han ud over at være utroligt høj, har været placeret i midterforsvaret: “Jeg synes egentlig, han har gjort det godt, men da ham den ukrainske nummer 9 scorede, da kom han lidt for nemt mellem Hugo og Graves. Til gengæld burde der være dømt offside!”

Til sidst i halvlegen scorede Vito, og det lagde Krikke naturligvis mærke til: “Åh, åh, ÅH, åh – jeg er VITOMA-AAN”, bryder Krikke ud i sang bare ved tanken om målet.

Da Krikke bliver klar i øjnene igen, spørger vi ind til det generelle spil på banen. Krikke har dog svært ved at slippe situationen ved ukrainernes annullerede mål: “Selvfølgelig var der offside! Holder ham den anden kommentator med AGF?!? Der var stort offside. Der er aldrig set en større offside. Det var en offside på størrelse med solen! Med alle fire sole!”

Ved pausen stod der 1:1 efter mål af ham den ukrainske nummer 9 og Vito.

Startopstillingen:
Jonas Dakir – Björn Kopplin, Simon Graves Jensen, Hugo Andersson, Oliver Bundgaard Kristensen – Tosin Kehinde, Lasse Berg Johnsen, Vito Hammershøy-Mistrati, Jakob Ankersen – Stephen Odey, Alhaji Kamara.